1401/3/3 سه‌شنبه
رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان؛ یکی از دوران طلایی تاریخ ایران سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر است
رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان طی پیامی سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر را تبریک گفت

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از هرمزگان، دکتر منصور فرهادی رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان طی پیامی سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر را خدمت دانشجویان عزیز، اساتید و کارکنان تبریک و شادباش گفت.

دکتر فرهادی اظهار داشت؛ دانشگاه پیام نور به عنوان جامعه علمی در این راستا همگام با سایر مردم با درک هوشمندانه و با همکاری و مشارکت فعال پیشگام بوده و در ارتقا علمی و اعتلای دانش و پژوهش نقش آفرینی کرده است.

وی در ادامه آزادی خرمشهر در سوم خرداد سال ۶۱ را یکی از مهم ترین دوران سیاسی و طلایی ایران در برابر تمام استکباران دنیا برشمرد و اظهار داشت؛ مردم عزیز ایران با ایمان و توکل و یاری خداوند متعال موفق به جهاد و انقلابی بزرگ شدند که در تاریخ ماندگار شد و مردم هرگز این پیروزی بزرگ را از یاد نخواهند برد و جامعه دانشگاهی این روز بزرگ رو گرامی می دارد و خدمت مردم شریف و تک تک دانشجویان، اساتید و کارکنان تبریک ویژه عرض می نماید.