مراکز و واحدها
1401/2/19 دوشنبه
طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه پیام نور کشور؛
دکتر احمد زاهری به عنوان رئیس دانشگاه پیام نور مرکز میناب منصوب شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از هرمزگان، با حضور مهندس سلحشور نماینده عالی دولت در شهرستان میناب، دکتر منصور فرهادی رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان، حجت الاسلام و المسلمین دکتر کرتی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه پیام نور استان مراسم معارفه دکتر احمد زاهری به عنوان رئیس دانشگاه پیام نور مرکز میناب انجام شد و از زحمات دکتر نادری رئیس سابق تقدیر و تشکر بعمل آمد.

نماینده عالی دولت در شهرستان میناب در این مراسم با بیان اینکه توسعه بخش کشاورزی راه نجات شرق هرمزگان است، گفت: اعضای هیأت علمی دانشگاه می توانند با راهکارهای علمی جهت رشد این امر مهم یاری رسانند.

مهندس سلحشور، اظهار داشت: از ظرفیت اعضای هیات علمی جهت توسعه شرق استان در کارگروههای تخصصی استفاده خواهیم برد.

در ادامه این نشست دکتر منصور فرهادی رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان با اشاره به رسالت دانشگاه پیام نور که عدالت آموزشی در جامعه ایجاد کرده است، گفت: ما در محروم ترین نقطه کشور نیز به اقشار مختلف جامعه خدمات آموزشی ارائه می کنیم.

دکتر فرهادی اظهار داشت: نگاه ما به دانشگاه پیام نور نگاه خاص است و پیگیر رشته های تحصیلات تکمیلی در این مرکز دانشگاهی هستیم.

در پایان از زحمات دکتر نادری تقدیر و تشکر و دکتر احمد زاهری به عنوان رئیس دانشگاه مرکز میناب معرفی شد

گفتنی است احمد زاهری دارای دکتری میکرو بیولوژی و عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور هرمزگان است. رئیس دانشگاه پیام نور بندر خمیر، رئیس بسیج اساتید دانشگاه پيام نوراستان، مسئول گزینش پیام نور و معاون اجرایی دانشگاه پیام نور مركز بندرعباس از جمله سوابق اجرایی وی است.