مراکز و واحدها
1400/11/19 سه‌شنبه
پیام رئیس دانشگاه پیام نور واحد دهبارز بمناسبت 22بهمن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران

۲۲ بهمن یادآور حماسه ملتی است که پس از سالها مجاهدت و مبارزه علیه جهل، استبداد، خودکامگی و وابستگی، با سردادن شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی بذر امید و بیداری را در دل آزادی خواهان و عدالت طلبان خسته از ظلم و ستم در سراسر جهان بارور کرد.

پيروزي انقلاب اسلامي از بزرگترين افتخارات ملت مسلمان ايران است و انقلاب اسلامي تجلي شكوهمند حماسه‌اي است كه در ۲۲ بهمن، روز پيروزي حق بر باطل و روز رهايي ملت بزرگ ايران، اسلام تولدي دوباره يافت و انديشه معنوي و پاك از طريق انقلاب در قلب تاريخ رسوخ كرد.

بي شك پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن ۵۷، برافروزی شعله باور در نهاد تمامی آزادی خواهان جهان و درک برتري حق بر باطل در تمامی جوامع و مذاهب بود و بی تردید استقامت مثال زدنی و سربلندي مردم بزرگ ايران اسلامي با وجود تلاش های برنامه ریزی شده ی دشمنان اسلام، امروز آن چنان شکوه و عظمتی یافته است که تکیه گاه و الگوي مظلومان در سراسر جهان شده است.

اينك در طليعه چهل و سومین سال عزت، آزادي، توسعه و پيشرفت، ضمن گراميداشت یاد و خاطره رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) و شهدای والامقام انقلاب و شهدای دانشجو، فرا رسیدن ۲۲بهمن ماه سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را به محضر رهبر فرزانه انقلاب، همه مسئولان و خدمتگزاران نظام و دانشگاهیان و دانشجویان بزرگوار استان هرمزگان و بویژه دانشجویان پیامنور واحد دهبارز تبریک و تهنیت عرض نموده و عزت و سربلندی روزافزون ایران اسلامی را در سایه رهبریهای مقـــام عظمای ولایــت از درگاه خداوند منان مسئلت می نمایم.

اکبر زمانی
رییس دانشگاه پیام نور واحد دهبارز