مراکز و واحدها
1400/9/26 جمعه
پیرو تفاهم‌نامه مشترک وزارت کار، رفاه و امور اجتماعی با دانشگاه پیام‌نور:
برگزاری آزمون HSE پالایشگاه نفت قشم، شرکت آذریان گستر پارس و شرکت GL در مرکز بین‌المللی قشم

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه‌ پیام‌نور مرکز بین‌المللی قشم، آزمون HSE پالایشگاه نفت جزیره قشم، شرکت آذران گستر پارس و شرکت GL به صورت همزمان در سراسر کشور که متولی آن وزارت کار، رفاه و امور اجتماعی بود، به‌صورت آنلاین در ۲ پالس در مرکز بین‌المللی قشم برگزار گردید‌.

دکتر علی‌نقی‌زاده با اعلام برگزاری این آزمون گفت: دانشگاه پیام‌نور با توجه به برگزاری آزمونهای پایان‌ترم که به قطب آزمونهای آنلاین (بدون کاغذ) تبدیل شده، یکی از بهترین گزینه‌ها جهت برگزاری تمامی دوره‌ها، آزمون‌های ضمن خدمت و هر دوره دیگری به صورت کتبی و آنلاین و برگزاری کلاسهای مختلف می‌باشد.

رییس مرکز بین‌المللی قشم در ادامه با اعلام اینکه مرکز قشم با داشتن کارگاه کامپیوتر کاملا مجهز به بیش از ۸۰ سیستم؛ جهت برگزاری امتحانات به صورت آنلاین و همچنین آزمون کتبی آمادگی دارد تا با تمامی ارگانها و ادارات همکاری نماید.

لازم به ذکر است پیش از این آزمون‌های آنلاین سراسری مدرسین نهضت سواد آموزی نیز با مشارکت دانشگاه پیام‌نور مرکز بین‌الملل قشم برگزار شد.