مراکز و واحدها
1400/9/26 جمعه
ارائه عملکرد ۲ ساله دانشگاه پیام نور مرکزمیناب
رئیس دانشگاه پیام نور مرکزمیناب طی گزارشی عملکرد دوساله این دانشگاه را تشریح کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نورمرکز میناب، مجتبی نادری درباره گزارش عملکرد این دانشگاه طی دوسال اخیر را مثبت ومطلوب ارزیابی کرد و گفت: اتمام پروژه های عمرانی نیمه تمام ازجمله تجهیز و راه اندازی سالن آمفی تئاتر با ظرفیت ۱۱۰ نفر، تجهیز و راه اندازی مهمانسرا در مجتمع فرهنگی دانشگاه، افتتاح ساختمان اندیشه به مساحت ۲۴۰۰ مترمربع و زیرسازی و جدول کشی محوطه فاز دوم دانشگاه ، همچنین حفر کانال ۴۰۰ متری جهت انتقال برق، تعویض ترانس برق با ولتاژ بالا و راه اندازی آزمایشگاه شیمی فیزیک و زیست شناسی از جمله فعالیت های دانشگاه پیام نورمرکز میناب در دو سال اخیر است.

وی یکی از اقدامات مهم به منظور توسعه تحقیقات و آموزش را تخصیص انشعاب آب از طریق آب منطقه ای جهت مصارف آموزشی - تحقیقاتی و فضای سبزدانشگاه دانست و افزود: در همین راستا کاشت ۱۴۰ اصله نهال عمدتا شامل انبه، زیتون، لیمو، گاروم زنگی در محوطه دانشگاه انجام شد.

نادری گفت: اجرای طرح جمع آوری آب تولیدی کولرهای گازی جهت مصارف فضای سبز از دیگر اقدامات دانشگاه طی دوسال گذشته بود.

لازم به ذکر است دانشگاه پیام نورمرکز میناب در سال 1378 تاسیس شد و در حال حاضر 900دانشجو در 20 رشته مقطع کارشناسی در این دانشگاه تحصیل می کنند.