مراکز و واحدها
1400/9/12 جمعه
رئیس دانشگاه پیام نور بندرخمیر؛
گسترش فعالیت های فرهنگی از اولویت های دانشگاه است/ فعالیت های فرهنگی باید کارآمد باشد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر احمد زاهری رئیس دانشگاه پیام نور بندرخمیر سخنران این هفته پیش از نماز جمعه بندرخمیر، ضمن تبریک ۱۶ آذر روز دانشجو با بیان اینکه این واحد دانشگاهی در برنامه های فرهنگی سرآمد می باشد، گفت؛ یادواره سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی و دانشمند هسته ای شهید فخری زاده جز برنامه های شب شعر دانشگاه بود که با حضور شاعران مطرح استان و کشور برگزارشد و گسترش فعالیت فرهنگی از اولویت های دانشگاه پیام نور خمیر است و باید فعالیت های فرهنگی کارآمد باشند.

دکتر زاهری با اشاره به دغدغه های مقام معظم رهبری در بيانيه گام دوم انقلاب، اظهار داشت؛  در این زمینه مهم پژوهشگران برتر شهرستان شناسایی شده و در برنامه های ایده شو نیز که با همکاری دستگاههای اجرایی برگزار شد فرصت ارايه ايده ها توسط علاقمندان فراهم شد.

با برگزاري همايش فرصت هاي سرمايه گذاري در بخش كشاورزي تفاهم نامه هاي خوبي براي پروژه هاي اقتصادي  شهرستان رقم خورد.