1401/3/16 دوشنبه
مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور خبر داد:
درخشش کم نظیر دانشجویان قرآنی دانشگاه پیام نور در سی و ششمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور

دکتر مهدی محمدی مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور از درخشش کم نظیر دانشجویان قرآنی دانشگاه پیام نور در سی و ششمین جشنواره ملی قرآن و عترت خبر داد و گفت: این جشنواره  به میزبانی دانشگاه قم از دوم تا ششم خرداد ماه با حضور برگزیدگان مسابقات قرآن و عترت،دستگاه های دولتی شامل وزارت علوم،وزارت بهداشت،دانشگاه پیام نور،دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه فنی و حرفه ای، دانشگاه علمی و کاربردی و دانشگاه علوم و معارف قرآنی برگزار شد.

وی افزود: این مسابقات در 9 بخش شامل بخش های معارفی،آوایی،ادبی،هنری،پژوهشی،فناوری و نوآفرینی های قرآنی و در 40 رشته با رقابت 1400 دانشجویی قرآنی برگزار شد.

مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور خاطر نشان کرد: از دانشجویان قرآنی دانشگاه پیام نور 5 نفر در رشته حفظ، دو نفر در رشته اذان و در رشته های تحقیق،ترتیل،آشنایی با احادیث اهل بیت،مقاله نویسی،شعر،تولید اپلیکیشن،عکاسی و معرق و منبت هر کدام یک نفر برگزیده و در مجموع 15 عنوان  کسب شد.

دکتر محمدی در پایان افزود : برگزیدگان دانشجویان قرآنی از استان های تهران(4 نفر)، اصفهان(4 نفر)، گیلان،مازندران،خراسان رضوی،آذربایجان شرقی،زنجان،همدان و فارس هر کدام یک نفر برگزیده شده اند.لیست برگزیدگان به شرح ذیل می باشد.

ردیف رتبه نام خانوادگی دانشگاه پیام نور استان: ... نام رشته نام بخش
1 اول ام البنین طالبی آذربایجان شرقی ترتیل آوایی