1400/12/1 یکشنبه
ششمین دوره مسابقات ملی دفاع۳دقیقه ای در هرمزگان برگزار می شود

معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی هرمزگان برگزار می‌کند:

⭕مسابقه ملی دفاع سه دقیقه‌ای

🔆 نحوه ارائه توسط شرکت کننده:
✳️ زمان ارائه صرفا 3 دقيقه خواهد بود. به ازاي زمان اضافي تا 5 ثانيه 2 امتياز، بين 5 – 10 ثانيه 4 امتياز، بين 10 – 15 ثانيه 8 امتياز كسر مي‌شود و در صورت اضافه شدن بيش از 15 ثانيه، شركت‌كننده از مسابقات حذف می‌شود.

✳️ كليه مطالب بايد صرفا در اسلايدي يك صفحه‌اي (بدون هيچ‌گونه انيميشن) ارائه شود كه شامل موارد ذيل باشد:
(بيان ضرورت، اهداف، روش پژوهش، جامعه آماري، ابزار‌هاي گردآوري اطلاعات، نتايج و نوآوري پژوهش)
💰💰همراه با جوایز نقدی💰💰( نفرات برتر این مسابقه به مرحله منطقه ای راه پیدا میکنند)

ششمین دوره #مسابقات ملی دفاع۳دقیقه ای پایان نامه های دانشجویی
💠 ویژه:

1️⃣ فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد و دکترا
2️⃣دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا که پروپوزال خود را به تصویب رسانده اند.

🔰 دانش آموختگان دوره های کارشناسی ارشد و دکتری تمامی دانشگاه های وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین دانشگاه های خارجی مورد تایید وزارت علوم و وزارت بهداشت که از ابتدای سال تحصیلی ۹۷-۹۶ تا پایان مهرماه ۱۴۰۰ از پایان نامه خود دفاع کرده باشند و همچنین دانشجویانی که پروپزال پایان نامه خود را تا پایان آبان ماه ۱۴۰۰ به تصویب رسانده اند، می توانند در این دوره از مسابقات شرکت کنند.

🔴ثبت ‌‌نام از طریق شماره واتس آپ زیر:

💢مهلت ثبت‌نام و ارسال ویدیو ارائه سه دقیقه ای از پایان نامه: تا ۹ اسفند ماه
‼️اطلاعات بیشتر:
۳۳۶۸۱۰۳۲-۰۹۳۹۷۶۱۴۵۳۲

لازم به ذکر است شرکت کنندگان محترم در صورتی که امکان ارسال ویدیو پایان نامه سه دقیقه ای را ندارید، در خصوص اجرای حضوری ارائه پایان نامه در تاریخ ۱۵ اسفند ماه جهت هماهنگی با شماره ۰۹۳۹۷۶۱۴۵۳۲ تماس حاصل نمایید.

ضمنا فرم ثبت نام به شرح ذیل می باشد؛

فرم ثبت نام ششمین دوره مسابقه پایان نامه سه دقیقه ای(استان هرمزگان)
نام و نام خانوادگی
شماره ملی