1400/9/24 چهارشنبه
رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان:
حضور دفتر نهاد رهبری در دانشگاه یک پشتوانه ی قوی برای دانشگاه است

دکتر خیری رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان روز وحدت حوزه و دانشگاه را تبریک گفت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد خیری رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان ضمن تبریک هفته وحدت با بیان اینکه وحدت حوزه و دانشگاه از اهمیت بالا و جایگاه ویژه ای برخوردار است، گفت: حضور دفتر نهاد رهبری در دانشگاه یک پشتوانه ی قوی برای دانشگاه می باشد.

دکتر خیری با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری که وحدت حوزه و دانشگاه دو گمشده ای است که باید آن را بیابیم، اظهار داشت: امروزه با توجه به هجمه های دشمن در زمینه های علمی و غیر علمی باید این نهادهای مهم به عنوان بازوهای فرهنگی و علمی کشور الگوی برای سایر نهادها و مجموعه ها باشند.

وی با اشاره به اینکه باید گفتمان های علمی بیشتری بین حوزه و دانشگاه ها صورت گیرد، افزود: aباید دانشجویان و اساتید به این سمت حرکت نمایند.

رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان در پایان گفت: نام شخصیت هایی چون شهید مطهری، بهشتی، شهید باهنر و شهید مفتح در حافظه تاریخی ایران به عنوان نمونه بارزی از تعامل عینی و بهره گیری از دانش بین دو نهاد مهم ماندگار بوده و خواهد ماند.