1400/9/22 دوشنبه
معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور:
تضمین اشتغال دانش آموختگان؛ بهترین انگیزه تحصیل / ظرفیت ویژه دانشگاه پیام نور در حوزه نخبگان، کارآفرینان، نانوفناوری و صنایع خلاق

معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور تضمین اشتغال دانش آموختگان این دانشگاه را بهترین انگیزه برای تحصیل دانست و گفت: پیشنهاد حضور و حمایت خیرین در حوزه اشتغال و مهارت آموزی دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه با توجه به ظرفیت های ویژه ای که دانشگاه پیام نور در حوزه نخبگان، کارآفرینان، نانوفناوری و صنایع خلاق دارد، بسیار مهم است .

به گزارش روابط عمومی، دکتر حیدر جهان بخش در مراسم تجلیل از خیرین عضو بنیاد حامیان دانشگاه پیام نور افزود: معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه آمادگی خود را برای هرگونه هماهنگی و فعالیت مشترک با بنیاد حامیان به منظور پرورش ظرفیت های ویژه این دانشگاه اعلام می کند.

وی به کسب 8 مقام برتر دانشگاه پیام نور در جشنواره نانوفناوری ریاست جمهوری اشاره کرد و اظهار داشت: دانشجویان دانشگاه پیام نور، دانشجویانی مستعد، خلاق و کوشا هستند که دانشگاه پیشرفت و بالندگی آنها را  در تمامی عرصه ها وظیفه خود می داند.

وی همچنین حضور خانواده های شهدای 8 سال دفاع مقدس و مدافع حرم در این دانشگاه را ظرفیتی ارزشمندی و ویژه دانست و گفت: ارائه برنامه های مشترک و استفاده از این ظرفیت های ویژه  می تواند در پیشرفت کلی دانشگاه در تمامی ابعاد علمی، پژوهشی و فرهنگی نقشی ویژه ایفا کند.