1400/9/4 پنجشنبه
اولین دوره مسابقات تیراندازی اهداف ثابت کارگران به همت انجمن تیراندازی هیات ورزش کارگری استان هرمزگان برگزار شد
مقام اول در مسابقه (تپانچه بادی) محمود طاهری زاده رئیس دانشگاه پیام نور واحد فین

به گزارش روابط عمومی هیات ورزش کارگری استان هرمزگان،نخستین مسابقه انتخابی تیراندازی کارگران استان در دو بخش بانوان و آقایان به میزبانی شرکت پالایش نفت بندرعباس برگزار شد.
شرکت کنندگان این دوره از مسابقات در دو رشته تفنگ و تپانچه بادی با حضور تیم هایی از شرکت پالایش نفت بندرعباس،منطقه شش عملیات انتقال گاز،شهرداری بندرعباس،دانشگاه پیام نور فین،آموزش و پرورش ناحیه یک،فولاد هرمزگان،شاهین زمین هرمزگان،نظام مهندسی و شیلات به رقابت پرداختند.
شایان ذکر است تیراندازان برتر این رقابت ها پس از گذراندن تمرینات در اردوی آمادگی و تایید کمیته فنی جهت شرکت در مسابقه قهرمانی کارگران کشور اعزام خواهند شد.
گفتنی است فرشید اوسپید رییس هیات ورزش کارگری استان هرمزگان به همراه حسین روحی دبیر و داوود محمدی زاده رییس انجمن تیراندازی کارگری از ابتدای مسابقات با حضور در سالن تیراندازی بر روند انجام کار نظارت مستقیم داشتند.

اعضای کادر فنی مسابقات به شرح ذیل می باشند:
۱.سرکار خانم مرضیه صفت زاده  سرداور
۲.سرکار خانم فاطمه جعفری داور امتیاز دهی
۳.سرکار خانم صغری مرادی داور خط
۴.فرزان قاراگزلیان مسول کمیته فنی
۵.سید علی غفوری داور امتیاز دهی
۶.سرکار خانم سارا خشویی داور امتیاز دهی

نفرات برتر انفرادی این مسابقات به شرح ذیل می باشند:

نفرات برتر تپانچه بادی آقایان:

۱.محمود طاهری زاده از دانشگاه پیام نور فین مقام اول

۲.روح الله بهمنی  از منطقه شش عملیات انتقال گاز مقام دوم
۳.عماد کریمی از شهرداری بندرعباس مقام سوم