1400/4/16 چهارشنبه
مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشگاه پیام نور استان هرمزگان:
پنجمین جشنواره کشوری رویش دانشگاه های پیام نور کشور به میزبانی استان فارس آغاز شد.

[10:56 AM, 7/7/2021]
ترابی گفت: جشنواره سراسری دانشجویی رویش با رویکرد درون دانشگاهی به منظور معرفی و انتخاب بهترین و فعال ترین کانون های دانشجویی و با رویکرد برون دانشگاهی به منظور معرفی بهترین کانون ها و آثار فعالان دانشجویی به جشنواره ملی رویش دانشگاهیان کشور برگزار می شود. وی همچنین افزود: با توجه به شرایط بهداشتی کشور, این جشنواره به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشگاه پیام نور استان هرمزگان تصریح کرد: این جشنواره در بخش های رقابتی مختلفی شامل، آثار و دستاوردهای گروهی زیر برگزار خواهد شد
● تئاتر (صحنه ,رادیویی, آئینی و عاشورایی )
● موسیقی (مذهبی و آئینی, سرود های انقلابی, آواز گروهی کر,موسیقی مقامی و محلی,موسیقی سنتی, اصیل, کلاسیک و مردمی
● فیلم (کوتاه و مستند )