1398/4/6 پنجشنبه
معاون فرهنگی،اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور خبر داد:
راهیابی 17 دانشجوی فرهیخته و ممتاز دانشگاه پیام نوربه مرحله نهائی بيست و چهارمين المپياد علمي- دانشجويي كشور

دکترمحمد هادی امین ناجی گفت : از 291 داوطلب شرکت کننده در مرحله اول بيست و چهارمين المپياد علمي- دانشجويي كشور 17 دانشجوی فرهیخته و ممتاز دانشگاه پیام نور به مرحله نهائی راه یافتند.
به گزارش روابط عمومی، معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور افزود: مریم دارستانی فراهانی رشته علوم کشاورزی، فاطمه توکلی کمکوئی رشته زبان و ادبیات فارسی، فخرالسادات ملک بنادکی رشته زبان و ادبیات فارسی، میر مرتضی اولیائیان رشته علوم جغرافیا از استان تهران، سیما سرخیل رشته روانشناسی از استان مازندران ، شیما غلامعلی زاده رشته روانشناسی از استان گیلان ، ابوالفضل طاهر خانی رشته زبان و ادبیات فارسی از استان قزوین، علی اصغر شفیعی رشته الهیات و معارف اسلامی از  استان اصفهان، اردوان حسنی رشته زبان و ادبیات فارسی از  استان کهکیلویه و بویر احمد، شیرین درزی رشته روانشناسی از استان فارس، مطهره جوزا و امین رستمی رشته الهیات و معارف اسلامی از استان کرمان، فاطمه سواعدی رشته الهیات و معارف اسلامی، سمانه فرخی نسب، مهسا گلی نسب، جابر طهماسبی اصل رشته مهندسی صنایع و راحله جدیدی رشته علوم تربیتی از استان خوزستان در مرحله نهایی این مسابقات شرکت خواهند کرد.
وی با عنوان اینکه از رشته زبان و ادبیات فارسی 4 نفر، رشته الهیات و معارف اسلامی 4 نفر ، روانشناسی 3 نفر، مهندسی صنایع 3 نفر، از رشته های علوم جغرافیا، علوم تربیتی و مهندسی کشاورزی هر کدام یک نفر به مرحله نهائی راه یافته اند، افزود: مرحله بیست و چهارمین المپیاد علمی - دانشجویی  3 و 4 مرداد ماه  برگزار می شود و این در حالی است که تعداد دانشجویان دانشگاه پیام نور در این دوره نسبت به دوره قبل افزایش چشمگیری داشته است.
وی یادآور شد: در بیست و سومین دوره المپیاد غیر متمرکز منطقه ای سال 1397 تنها دو نفر( ازمنطقه 2 و منطقه 4) به مرحله نهائی راه یافتند و در سال 1398 تعداد آن به 17 نفر رسیده است.
وی در پایان افزود: رتبه اول تا پانزدهم مرحله نهايي المپيادهاي علمي دانشجويي کشور مستقيما توسط دانشگاهها، بدون شرکت در آزمون کارشناسي ارشد پذیرش می شوند.
برای کسب اطلاعات بیشتر  با شماره 22485299  تماس بگیرید.