1398/3/22 چهارشنبه
تقدیر معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور از مسئول فرهنگی دانشگاه پیام نور مرکز میناب
دکتر محمد هادی امین ناجی معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور کشور از تلاش های ارزنده رئیس مقدم مسئول فرهنگی دانشگاه پیام نور مرکز میناب تقدیر کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در متن پیام لوح تقدیر معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور آمده است:

جناب آقای هادی رئیسی مقدم

بی شک تامین و ارتقاء سلامت روان دانشجویان این مرز وبوم مرهون تلاش های دست اندر کاران حوزه بهداشت و روان و مشاوره بوده و دانشگاه فضای مناسب برای ارائه نتایج و تلاش ها و یافته های علمی متخصصان و پژوهشگران این حوزه است.

بنابراین اینجانب از صمیم قلب از، همکاری صادقانه و تلاش خالصانه جنابعالی در راستای تمهید شرایط مناسب هدایت و مشاوره مطلوب به دانشجویان گرامی تقدیر و تشکر نموده و توفیقات روز افزونتان را از درگاه ایزد متعال خواستارم.