1398/3/18 شنبه
شرکت دانشگاه پیام نور استان هرمزگان در نیمسال قهرمانی فوتسال کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، محمود پازکی نژاد مسئول تربیت بدنی دانشگاه پیام نور استان هرمزگان با اشاره به زمان بندی مسابقات قهرمانی فوتسال کشوری افزود: تیم های فوتسال پسران و دختران دانشگاه پیام نور هرمزگان، متشکل از بازیکنان نخبه رشته فوتسال از سراسر استان پس از گذراندن آزمون های آمادگی های لازم و انتخاب نهایی با نظر سرمربیان خود جهت شرکت در این مسابقات اعزام خواهند شد.

وی تصریح کرد: تیم پسران تحت مربیگری سامان جهانداری مربی نامدار استان در رشته فوتسال و فوتبال و تیم دختران تحت مربیگری سرکار خانم فاطمه زارع زاده به شکل تیم های 12 نفره همراه با کادر فنی به این مسابقات اعزام خواهند شد.

لازم به ذکر می باشد: مسابقات دختران در مردادماه سال جاری در استان سمنان و مسابقات پسران در شهریور ماه در استان تهران و با شرکت 32 استان کشور برگزار خواهد شد.