1398/2/24 سه‌شنبه
برگزاری دروه آموزشی و معرفی رشته ورزشی پتانک به کارکنان و دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز بندرلنگه
این رشته ورزشی کم هرینه و در فضای باز روی زمین خاکی قابل اجرا می باشد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: خانم دکتر عفت آدم زاده رئیس دانشگاه پیام نور مرکز بندرلنگه بیان نمود: روز سه شنبخه مورخ 24/02/ 1398 مصادف با هشتم ماه مبارک رمضان با حضور آقای کریمی مسئول کمیته بولس هیئت بولینگ، بیلیارد و بولس استان هرمزگان، مهندس طاهری زاده رئیس دانشگاه پیام نور واحد فین به عنوان مسئول بولس دانشگاه، اساتید و دانشجویان در این دانشگاه  به آموزش رشته ورزشی پتانک به دانشجویان و کارکنان پرداخت.

وی ادامه داد: این رشته ورزشی کم هرینه و در فضای باز روی زمین خاکی قابل اجرا می باشد که هیجان و نشاط ناشی از این ورزش در بین دانشجویان می تواند ضمن تقویت اعضای بدن باعث تقویت سیستم فکری و تمرکزی دانشجویان نیز گردد.

آدم زاده خاطرنشان کرد: این رشته ورزشی با رایزنی شهردار محترم بندرکنگ و همکاری کمیته بولس استان هرمزگان و آماده سازی زمین مختص این رشته  ورزشی در این مرکز دانشگاهی می تواند مقدمه ای برای برگزاری مسابقات پتانک در این دانشگاه و حضور در رقابت های استانی و کشوری باشد.