اخبار آموزش الکترونیک
1399/11/5 یکشنبه
رئيس پژوهشكده محيط‌زيست و توسعه پايدار دانشگاه پيام نور خبر داد:
همایش ملی آموزش محیط زیست به صورت مجازی با پیام وزیر علوم برگزار می شود

دومین جشنواره و چهارمین همایش ملی آموزش محیط‌زیست به‌صورت آنلاین در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه ۶ و ۷ بهمن‌ماه با پيام وزير محترم علوم، تحقيقات و فناوري، آغاز به کار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی، دکتر سید محمد شبیری، رئيس پژوهشكده محيط‌زيست و توسعه پايدار دانشگاه پيام نور با اعلام این خبر اظهار داشت:  این دانشگاه برای دومین سال متوالی برای اشاعه آموزش الکترونیکی و در راستاي انجام رسالت دانشگاه پيام نور در تبدیل‌شدن به قطب آموزش‌هاي الكترونيكي و تركيبي بر اساس برنامه ششم توسعه، دستیابی به شاخص‌های مدیریت سبز دانشگاهی، کاهش هزینه‌ها و البته رعایت پروتکل‌های مربوط به پاندمی کرونا، اقدام به برگزاری این همایش با بهره‌گیری از ظرفیت‌های الکترونیک خود کرده و همچون گذشته در توسعه فرهنگ محيط‌زيستي اهتمام می‌ورزد.

رئیس کرسی یونسکو در آموزش محیط زیست در خصوص این برنامه افزود: در روز دوشنبه (۶ بهمن) و در قالب برنامه‌های جشنواره، پس از سخنرانی‌های افتتاحیه، دومین برنامه ملی ارائه ۳ دقیقه‌ای پایان‌نامه‌ها و رساله‌های مرتبط با آموزش محیط‌زیست برگزارشده و زمان بعدازظهر به برگزاری دو پانل علمي«آب و محیط‌زیست» و«تجارب جوامع محلی، دانش بومی و مشارکت‌های مردمی در سازگاری با تغییر اقلیم در ذخیره‌گاه‌های زیست‌کره ایران»، ۱۲ نشست علمی الکترونیکی و یک سخنرانی کلیدی با عنوان« یادگیری مشارکتی در محیط‌های یادگیری آنلاین» اختصاص می‌یابد.

وی ادامه داد: در روز سه‌شنبه (۷ بهمن) و در چارچوب برنامه‌های چهارمین همایش ملی آموزش محیط‌زیست، از مجموع حدود ۶۸ مقاله دریافت شده، ۱۸ مقاله علمی به‌صورت آنلاین در سه پانل موازی و ۲۲ مقاله به‌صورت پوستر ارائه می‌شود و با برگزاری دو پانل علمی «مطالعات زبان‌شناسی و نقد زیست‌محیطی ادبیات» و«احیاء رودخانه‌های شهری تهران» و ۸ نشست الکترونیکی تخصصی در بعد از ظهر آن ادامه خواهد یافت.

لازم به ذکر است در حاشیه این برنامه، ششمین نمایشگاه تخصصی آموزش محیط‌زیست به‌صورت مجازی از تاریخ ۶ بهمن‌ماه به مدت ۱۰ روز دایر بوده و در معرض بازدید علاقه‌مندان قرار دارد.