اخبار آموزش الکترونیک
1399/11/1 چهارشنبه
کسب مقام اول کشوری در رشته حفظ 5 جزء قرآن کریم
توسط دانشجوی دانشگاه پیام نور هرمزگان

بیست و چهارمین جشنواره مسابقات قرآن و عترت دانشگاههای پیام نور سراسر کشور برگزار شد.

إِنَّ هَذَا الْقُرْآنَ یَهْدِی لِلَّتِی هِیَ أَقْوَمُ

قرآن کریم آیینه ملکوتی جمال و کمال خداوندی است که باران و فیض و رحمت بیکرانش همواره بر انسان ها باریده و کتاب وحی او چشمه جوشانی است که از دل بر زبان دلنوازان جاری می شود و به انسانها حیات می بخشد.

کسب مقام اول کشوری در رشته حفظ 5 جزء قرآن کریم توسط دانشجو آقای احمد یوسفی در بیست و چهارمین جشنواره مسابقات قرآن و عترت دانشگاههای پیام نور سراسر کشور، افتخار بزرگی برای دانشگاه پیام نور مرکز بندرلنگه می باشد، لذا این موفقیت و پیروزی را به پیشگاه مقام معظم رهبری و جامعه فرهیخته قرآنی و به کلیه اعضای خانواده دانشگاهی بویژه دانشجویان ، صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می نماییم.

دانشگاه پیام نور هرمزگان این موفقیت را به دانشجوی قرآنی آقای احمد یوسفی و خانواده بزرگوار آن تبریک عرض نموده و سلامتی و موفقیت روزافزون ایشان را از درگاه باریتعالی آرزومند است.