اخبار آموزش الکترونیک
1399/10/27 شنبه
پیام تسلیت رییس دانشگاه پیام نور هرمزگان به مناسبت ایام فاطمیه
فاطمه پاره تن من است، هرکس او را بیازارد من را آزرده است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد خیری رییس دانشگاه پیام نور هرمزگان ایام فاطمیه را خدمت دانشجویان، اساتید و کارکنان تسلیت گفت.

دکتر خیری با اشاره به روایات مشهور پیامبر(ص) که فرمود: فاطمه پاره تن من است، هرکس او را بیازارد من را آزرده است،اظهار داشت: حضرت فاطمه (س) چنان مقامی در پیشگاه خداوند دارد که به نوعی می توان ایشان را محور خلقت دانست.

دکتر خیری با اشاره به روایات آمده که شان حضرت زهرا (س) به قدری عظیم است که اگر امیرالمومنین (ع) نبود، آن حضرت هرگز نمی توانست ازدواج کند، چون جز حضرت علی(ع) هیچ کسی شایستگی همسری ایشان را نداشت.

وی در پایان با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری که دختر پیامبر(ص) الگویی یکتا در زندگی است، افزود: دانشجویان باید زندگی این بانوی بزرگوار سرلوحه ی زندگی خود قرار دهند.