اخبار آموزش الکترونیک
1399/9/26 چهارشنبه
رئیس دانشگاه پیام نور بندرلنگه در نشستی با جانشین ناحیه بسیج دانشجویی استان هرمزگان؛
نشست رئیس دانشگاه پیام نور مرکز بندرلنگه با صابری جانشین مسئول بسیج ناحیه بسیج دانشجویی استان هرمزگان بمناسبت روز دانشجو

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: ضمن گرامیداشت 16 آذر و روز دانشجو، صابری جانشین مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان هرمزگان در نشستی با رئیس دانشگاه پیام نور مرکز بندرلنگه نیز از دفتر بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور بندرلنگه بازدید به عمل آوردند.

صابری بیان نمود: هدف از این نشست همکاری بیشتر بسیج دانشجویی با دانشگاه جهت دانش افزایی دانشجویان برای فراگیری مهارتهای عملی و آشنایی با رشته ها و بازار کار در کنار تحصیل آکادمیک دانشگاهی و فعال نمودن بیشتر برنامه های بسیج دانشجویی در دانشگاه، همکاری در اجرای فعالیتهای تحقیقی و پژوهشی دانشجویان و تشویق نمودن دانشجویان به مطالبه گری می باشد.

در ادامه رئیس دانشگاه پیام نور مرکز بندرلنگه خانم دکتر عفت آدم زاده ضمن تبریک روز دانشجو و خیر مقدم مسئولین بسیج دانشجویی استان هرمزگان و شهرستان بندرلنگه در دانشگاه پیام نور مرکز بندرلنگه، گفت: حضور بسیج در دانشگاه به عنوان بازویی قوی و اجرایی در کنار مدیریت جهت رسیدن به اهداف عالی دانشگاه بسیار حائز اهمیت است.

وی به نقش موثر دانشجویان بسیجی و حضور در کلیه مراسمات فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تاکید نمود.