اخبار آموزش الکترونیک
1399/9/18 سه‌شنبه
رییس دانشگاه پیام نور هرمزگان:
انقلاب اسلامی به برکت خون شهدا، دانشمندان همچون فخری زاده تحویل جامعه داده است

دکتر خیری رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان به مناسبت ۱۶ آذر با نگارش پیامی این روز را به دانشجویان تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد خیری رییس دانشگاه پیام نور هرمزگان ضمن گرامیداشت ۱۶ آذر روز دانشجو با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مدظله العالی که تشکل های دانشجویی فرصتی برای کار دست جمعی و تیمی است، تاکید کرد: دانشجویان پیام نور  با حضور در تشکل ها می توانند گامی موثر در کسب مهارت های شغلی در زمینه های مختلف بر دارند.

دکتر خیری، با بیان اینکه بیش از نیم قرن از ریخته شدن خون شهدای دانشجو، شهیدان مهدی شریعت رضوی، شهید احمد قندچی و شهید مصطفی بزرگ نیا می گذرد و به برکت این خون شهیدان است  که اراده ملت شریف  ایران  روز به روز قوی تر می شود، تصریح کرد: انقلاب اسلامی دانشمندان بزرگی مانند شهید دکتر محسن فخری زاده تحویل جامعه داده و راه آنها هر روز بر این اراده راسخ افزوده است.

وی در این پیام ابراز امیدواری کرده، با شرایط موجود و پیش گرفتن مسیر جدید شاهد توسعه بیش کسب علم و دانش در کشور باشیم.