اخبار آموزش الکترونیک
1399/9/10 دوشنبه
رییس دانشگاه پیام نور هرمزگان؛
حرکات تروریستی و ناجوانمردانه نشانه ی وحشت مستکبران از عزت و سربلندی ایران است

دکتر خیری رییس دانشگاه پیام نور هرمزگان و حجت الاسلام و المسلمین دکتر کرتی نماینده نهاد رهبری در دانشگاه استان در پیامی مشترک ترور دانشمند هسته ای کشور را محکوم کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این پیام با اشاره به کلام خداوند آمده است:

در آیه های متعدد قرآن کریم، دانشمندان مورد تحسین قرار گرفته اند و چه خوش که این سعادت با طعم شهادت همراه باشد.

بدون اغراق، خداوند متعال این طعم را زمانی به  دکتر محسن فخری زاده عنایت کرد که عملکرد ایشان مورد تحسین جامعه ایران اسلامی بود.

در ادامه این پیام آمده است: شهادت مظلومانه اندیشمند  هسته ای کشور شهید محسن فخری زاده رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح که در عملیات تروریستی دشمن جاهل، استکبار  و شرور ایران اسلامی به فیض شهادت نائل آمدند ،  را خدمت یکایک دانشجویان عزیز، اساتید، کارکنان و بویژه خدمت رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدظله العالی) و عموم مردم تبریک و تسلیت عرض می کنیم.

رییس دانشگاه پیام نور و نماینده نهاد رهبری در دانشگاه استان هرمزگان ضمن محکوم کردن این اقدام تروریستی آورده اند: قطعا این اقدام پایان فعالیت هسته ای و دفاعی ایران نیست بلکه آغاز مسیری قدرتمندتر در توسعه هسته ای و دفاعی کشور خواهد بود و بیش از پیش راه شهید دانشمند هسته ای دکتر فخری زاده ادامه خواهد داشت. بدون شک این حرکت ناجوانمردانه نشانه وحشت مستکبران از  عزت و سربلندی ایران است.