اخبار آموزش الکترونیک
1399/9/10 دوشنبه
رییس دانشگاه پیام نور هرمزگان؛
دانشجویان باید علاوه بر علم و دانش با بالا بردن آگاهی در هدایت و رهبری مردم و ارزش ها نقش بسزایی داشته باشند

رییس دانشگاه پیام نور هرمزگان هفته ی بسیج را خدمت اساتید، دانشجویان، کارکنان و بویژه فرمانده کل قوا تبریک و تهنیت گفت
رییس دانشگاه پیام نور هرمزگان؛

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد خیری رییس دانشگاه پیام نور هرمزگان در پیامی ضمن تبریک هفته بسیج، با بیان اینکه بسیج در اندیشه امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری راهبردی بی بدیل در فرایند انقلاب اسلامی است، گفت؛ بسیج  مهم ترین امر برای تحقق اهداف و مقابله با مخاطرات و تهدیدهاست.

دکتر خیری، با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری که از بسیج دانشجو به عنوان افسران جنگ نرم تعبیر کردند، اظهار داشت:  مهم ترین تهدیدها در حال حاضر جنگ نرم و جنگ های اقتصادی و فرهنگی می باشد.

وی، افزود : دانشجویان دانشگاه پیام نور باید علاوه بر علم و دانش با بالا بردن آگاهی در هدایت و رهبری مردم و ارزش ها نقش بسزایی داشته باشند.

رییس دانشگاه پیام نور هرمزگان فرا رسیدن هفته ی بسیج و بسیج مستعضفین را به خدمت دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه و بویژه محضر فرماندهی معظم کل قوا حضرت آیت الله العظمی خامنه ای مد ظله العالی تبریک و تهینت نمود.