اخبار آموزش الکترونیک
1399/8/28 چهارشنبه
رئیس دانشگاه پیام نور واحد بستک
هدف را انگيزه اي براي يادگيري و پيشرفت تحصيلي عنوان کرد.

پیام ریاست دانشگاه پیام نور واحد بستک به دانشجویان جدیدالورود 1399

سپاس خداوندی را که انسان را به زیور علم و دانایی اراسته و رحمت بی پایان خود را بروی ارزانی داشته است و با اهدا سلام و صلوات بر پیشگاه پیامبر اکرم(ص) و خاندان پاک و مطهرش.

با عرض سلام خدمت شما دانشجویان عزیز فرارسیدن سال تحصیلی 99-00 که با اندکی تاخیر شروع شد به شما تبریک و تهنیت میگویم.
دانشگاه پیام نور واحد بستک با اعتقاد به وفاق و تلاش عمومی برای توسعه هر چه بیشتر علمی، اموزشی، فرهنگی و ترویج فرهنگ اسلامی تمام تلاش خود را در جهت شکوفایی استعدادها و خلاقیت دانشجویان صرف خواهد نمود.

مایه ی سربلندی و خرسندی است که افتخار خدمتگزاری به ما ارزانی گردیده و از این حیث شاکر درگاه خداوند منانیم. و دیگر اینکه شما عزیزان را به رعایت تمام پروتکل های بهداشتی سفارش میکنم چون سلامتی شما مهم ترین ارزوی ماست در نهایت از محضر افریدگار حکیم استمرار توفیقاتتان را در جمیع جهات خواستارم.

اسماعیل امینایی رییس دانشگاه پیام نور واحد بستک