اخبار آموزش الکترونیک
1399/8/17 شنبه
با ارسال پیامی؛رئیس دانشگاه پیام نور حمله تروریستی به دانشگاه کابل را محکوم کرد
دکتر محمدرضا زمانی رئیس دانشگاه پیام نور با ارسال پیامی به رئیس دانشگاه کابل ضمن ابراز همددردی، حمله تروریستی به این دانشگاه را محکوم کرد.

به گزارش روابط عمومی، در متن پیام دکتر زمانی آمده است:

واقعه تأسف بار حمله تروریستی به دانشگاه کابل و شهادت تعدادی از استادان فرهيخته و دانشجویان عزیز این دانشگاه، موجی از تأثر و تألم را در جامعه دانشگاهی جمهوری اسلامی ایران در پي داشت. دانشجویانی که با شوق علم اندوزی چالش های کسب علم و دانش را بر خود هموار کرده بودند تا در این مسیر، به مقصد اعلای انسانیت برسند.

دانشگاه پيام نور، ضمن طلب علو درجات براي شهداي اين واقعه دردناك و عرض تسلیت به خانواده محترم اين عزيزان و آرزوی شفای عاجل برای مجروحان این حادثه تاسف بار با حضرتعالي و جامعه دانشگاهي جمهوري اسلامي افغانستان، ابراز همدردي مي نمايد.
خواهشمند است مراتب تسليت اينجانب را به استادان و دانشجويان آن دانشگاه ابلاغ فرماييد. امید است که جامعه اسلامي و فرهيخته افغانستان ديگر شاهد اين وقايع نبوده و در سایه امنیت کامل، مراکز علمی این کشور اسلامی برادر و همسایه، بخصوص دانشگاه كابل به فعاليت آموزشي و پژوهشي خود ادامه دهند.