اخبار آموزش الکترونیک
1399/7/29 سه‌شنبه
رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان خبر داد:
از امروز ثبت نام پذیرفته شدگان بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه پیام نور شروع شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد خیری رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان با بیان اینکه ثبت نام پذیرفته شدگان بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه پیام نور آغاز شده است، گفت: کلیه پذیرفته شدگان برای ثبت نام باید با مراجعه به سایت سیستم گلستان به نشانی reg.pnu.ac.ir نسبت به ثبت نام و تکمیل پرونده اقدام نمایند.

دکتر خیری با اشاره به اینکه برای شرایط حال دانشجویان در شرایط کرونا  ثبت نام  و تشکیل پرونده به صورت غیر حضوری انجام  می شود، اظهار داشت: مهلت ثبت نام تا 10 آبان ماه  ادامه دارد و با پرداخت 50 درصد شهریه ثابت می توانند انتخاب واحد  نمایند.

وی، در پایان اظهار داشت: كليه دانشجويان قبل از انجام انتخاب واحد، موظف به پرداخت50 درصد شهريه ثابت هستند  که برای این منظور باید از طریق منوي اصلي --> آموزش --> گزارش هاي آموزش --> شهريه --> ليست ها و آمارها-->  فرم واريز وجوه دانشگاه پيام نور نسبت به دریافت گزارش 163 و پرداخت شهریه خود اقدام کنند