اخبار آموزش الکترونیک
1399/7/12 شنبه
دبیر هیات ممیزه دانشگاه پیام نور خبر داد:
ارتقای یک عضو علمی به مرتبه استادی، 4 عضو علمی به مرتبه دانشیاری و11 عضو علمی به مرتبه استادیاری

دکتر مرتضی محسنی دبیر هیات ممیزه دانشگاه پیام نور از ارتقای یک عضو علمی به مرتبه استادی، 4عضو علمی به مرتبه دانشیاری و 11 عضو علمی به مرتبه استادیاری خبر داد و گفت: در جلسه هیات ممیزه، خانم دکتر خدیجه دیده بان افشرد عضو هیات علمی مرکز تهران در رشته شیمی آلی، از مرتبه دانشیاری به مرتبه استادی ارتقا یافت. همچنین آقایان؛ دکتر سیدعلی رضویان امرئی عضو هیات علمی مرکز تهران در رشته مهندسی عمران، دکتر اصغر محمودی عضو هیات علمی مرکز تهران در رشته حقوق خصوصی، دکتر احمد آخوند عضو هیات علمی مرکز تهران در رشته فیزیک بنیادی و دکتر علیرضا جلالی عضو هیات علمی مرکز اصفهان در رشته ادیان و عرفان، از مرتبه استادیاری به مرتبه دانشیاری ارتقا یافتند.

به گزارش روابط عمومی، دبیر هیات ممیزه همچنین افزود: در این جلسه یازده عضو علمی با تایید مدارک فراغت از تحصیل و پرونده شان از مرتبه مربی به مرتبه استادیاری ارتقا یافتند.