اخبار آموزش الکترونیک
1399/5/25 شنبه
با امضای تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه پیام نور و سازمان سمت محقق شد؛
کتب سمت در دانشگاه پیام نور چاپ و توزیع می شود

تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه پیام نور و سازمان سمت امروز در سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور امضا شد.

به گزارش روابط عمومی، این تفاهم نامه با هدف گسترش همكاري‌هاي علمي، فرهنگي و پژوهشي، طراحی و اجرای طرح‌های تحقیقاتی و انجام مطالعات مشترک براي توليد كتاب‌هاي مبنايي(پايه) در حوزه آموزش‌هاي مهارتي و فعاليت‌ها و اهداف مشترك، مشاركت در تآليف و ترجمه با هدف توليد ادبيات در حوزه دانش و آموزش‌هاي مهارتي مورد نياز دانشگاه، همكاري در تآليف و تدوين كتاب‌هاي درسي و كمك‌درسي در رشته‌هاي مورد نياز و مرتبط طرفين، نشر و توزيع آثار مشترك ، برگزاري سمينارها، كارگاه‌هاي آموزشي علمي- مهارتي، نشست‌ها و دوره‌های علمی، سخنرانی، همایش‌ها، مشاركت در حوزه توليد محتوا براي آموزشهاي مجازي و نشرآن، توليد نرم‌افزارهاي چندرسانه‌اي و شبيه‌سازهاي تعاملي براي آموزش دروس مورد نياز دانشگاه و همكاري در چاپ و نشر محتواي علمي به امضای طرفین رسید.

لازم به ذکر است، در حال حاضر چاپ 22 عنوان کتاب سازمان سمت در دانشگاه پیام نور آغاز شده است.