آموزش
1402/11/7 شنبه
مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور خبر داد:
آغاز ثبت نام زبان دکتری دانشگاه پیام نور (PNUET) از امروز

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور از برگزاری چهل و ششمین دوره آزمون زبان دکتری تخصصی دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی محسن حیدری مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور با اعلام این خبر اظهار داشت: چهل و ششمین دوره آزمون زبان دکتری تخصصی دانشگاه پیام نور (PNUET) روز یکشنبه 15 بهمن ماه ۱۴۰۲ در مراکز استان های تهران، اصفهان، خوزستان، هرمزگان، آذربایجان شرقی، سیستان و بلوچستان، مازندران، فارس، کرمان، کرمانشاه، گلستان، خراسان رضوی، همدان، یزد و کشور امارات مرکز دبی برگزار خواهد شد.

حیدری تاکید کرد: متقاضیان شرکت در چهل و ششمین دوره آزمون زبان دکتری تخصصی دانشگاه پیام نور از امروز 7 لغایت 13 بهمن ماه  ۱۴۰۲ فرصت دارند، از طریق سامانه گلستان به آدرس reg.pnu.ac.ir جهت ثبت نام الکترونیکی اقدام کنند.

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه با عنوان اینکه ظرفیت ثبت نامی در مراکز مجری محدود است، یادآور شد: هزینه ثبت نام باید به صورت الکترونیکی در هنگام ثبت نام و از طریق سامانه ذکر شده پرداخت شود و داوطلبان دقت داشته باشند که به هیچ وجه مبلغ ثبت نام را به صورت دستی و از طریق شعب پرداخت نکنند.

بر اساس این گزارش، متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر و یا رفع مشکلات احتمالی می‌توانند با شماره تلفن 22458297-۰۲۱ تماس حاصل کنند.