آموزش
1402/8/13 شنبه
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور:
شورای آموزشی و مدیران گروه‌ها دارای هویت باشند

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور تأکید کرد: شورای آموزشی و مدیران گروه‌ها باید دارای هویت باشند.

به گزارش روابط عمومی، شجاعی‌فرد معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور صبح امروز در نشست با شورای آموزشی و مدیران گروه‌های دانشگاه پیام نور استان هرمزگان اظهار کرد: شورای آموزشی هویت دارد، اصل اینکه مدیران گروه‌ها و شورای آموزشی را باید دارای هویت کنیم و به حضور مدیران گروه‌ها اهمیت بدهیم، لذا بر این مبنا باید بتوانیم کارها رو به جلو پیش ببریم.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور با اشاره به اینکه اگر سامانه‌ای به غیر از سامانه گلستان برای برنامه‌ریزی کلاس‌ها هست، خلاف مقررات می‌باشد و باید حذف شود، افزود: فقط باید از سامانه گلستان استفاده شود تا بر مبنای آن برنامه‌ریزی مناسب بین اعضای هیأت علمی، کارمندان و اساتید مدعو صورت پذیرد.
وی همچنین مبلغ حق‌التدریس اساتید مدعو با توجه به اینکه از سال ۱۳۹۲ تا به حال ثابت بوده، در ترم جاری افزایش پیدا کرده است و این روند رو به افزایش است و ادامه‌دار خواهد بود.

شجاعی‌فرد در پایان به بخشنامه جدید آموزشی دانشگاه اشاره کرد و افزود: در بخشنامه جدید اخذ واحد در ترم تابستان از ۹ واحد به ۱۴ واحد افزایش یافت.