فناوری و پژوهش
1400/8/3 دوشنبه
بهره برداری از آزمایشگاه زیست فناوری مرکز قشم؛
از آزمایشگاه زیست شناسی و زیست فناوری دانشگاه پیام نور مرکز بین الملل قشم بهره برداری شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام‌نور، آزمایشگاه زیست شناسی و زیست فناوری به مساحت ۵۰ مترمربع و اعتبار بالغ بر 2 میلیارد تومان افتتاح شد.

علی نقی زاده رئیس مرکز بین‌الملل قشم، در حاشیه‌ی افتتاحیه‌ی این آزمایشگاه، ضمن ابراز خرسندی از راه‌اندازی این آزمایشگاه و قدردانی از دست‌اندرکاران خصوصا کمیته آزمایشگاه‌های پیام‌نور استان و دکتر نادری عضو هیات علمی اين مرکز، گفت: این آزمایشگاه، به‌ منظور خدمت‌رسانی و سرویس‌دهی بیشتر به اعضای هیأت‌علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه در بخش‌های مختلف، راه‌اندازی شده است.

وی طراحی و اجرای تأسیسات آزمایشگاهی و سکوبندی و همچنین مشاوره‌های لازم در خصوص طراحی فضای این آزمایشگاه را متناسب با استانداردهای آزمايشگاهی دانست بطوریکه نحوه چیدمان، تعیین نوع تجهيزات مطابق با کاربری آزمایشگاه و رشته‌های تحصيلات تكميلی، انتخاب سیستم‌های تهویه مناسب و ایجاد فضای کاری لازم جهت فعالیت کاربران و... از جمله نکاتی بود که توسط متخصصان این مرکز در زمان ارایه مشاوره و سکوبندی در نظر گرفته شد.

رئیس مرکز بین‌الملل قشم در ادامه تجهيز‌ات به کار گرفته شده در این آزمایشگاه را، هم متناسب با نياز دانشجويان براي انجام پايان‌نامه‌های دانشجویی دانست و هم‌ متناسب با نیاز ساير مراكز تحقيقاتی خارج از دانشگاه؛ بطوری‌که در این آزمایشگاه تجهیزاتی چون كروماتو گرافی مايع HPLC، روتاري، دستگاه ترمال سایکلر (PCR)، سیستم ژل داک، الکتروفورز عمودی، الکتروفورز افقی، دستگاه برش بافت نرم (میکروتوم)، میکروسکوپ اینورت و اسپکتروفتومتر و غیره مجهز شده است.

علی نقی زاده توضیح داد: بیش‌از دو میلیارد تومان بودجه در چند سال گذشته صرف خرید تجهیزات این آزمایشگاه گردید و بالغ بر ۵۰ میلیون تومان صرف طراحی و اجرای تأسیسات آزمایشگاهی و سکوبندی این آزمایشگاه شده است.

در حاشیه‌ی افتتاح این آزمایشگاه، کارگاه آشنایی با دستگاه كروماتوگرافی مايع (HPLC) برگزار گرديد که با استقبال اعضای هیات علمی مرتبط همراه بود.

افتتاح و بهره برداری از آزمایشگاه زیست شناسی و زیست فناوری دانشگاه پیام نور مرکز بین الملل قشم با اعتباری بالغ بر دو میلیارد تومان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام‌نور مرکز بین الملل قشم آزمایشگاه زیست شناسی و زیست فناوری به مساحت ۵۰ مترمربع افتتاح شد.