فناوری و پژوهش
1397/12/22 چهارشنبه
اولین دوره آموزشی اصول و فنون تصدی گری املاک با هدف ارتقاء سطح دانش حقوقی شهروندان در سطح کشور برگزار شد
برای اولین بار در سطح کشور اولین دوره آموزشی اصول و فنون تصدی گری املاک با هدف ارتقاء سطح دانش حقوقی شهروندان، مدیران تجاری و کارآفرینان جهت کاهش مشکلات و حفظ توسعه فضای کسب و کار در پیام نور مرکز بندرعباس برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر مهدی ملاحی مدیر آموزشهای آزاد و چند رسانه ای دانشگاه پیام نور هرمزگان با بیان اینکه این دانشگاه برای اولین بار در کشور با هدف ارتقا سطح دانش حقوقی شهروندان، مدیران تجاری و کارآفرینان جهت کاهش مشکلات و حفظ و توسعه فضای کسب و کار اقدام به برگزاری این دوره آموزشی کرده است اظهار داشت: آموزش عمومی جامعه جهت بالابردن سطح آگاهی و مهارت آنها برای رقم زدن آینده ای روشن وظیفه ایی است بزرگ که برعهده دانشگاه می باشد و ما هم باور داریم به این رسالت بزرگ در استان هرمزگان دست خواهیم یافت.

وی تصریح کرد: آموزش آزاد و چند رسانه ای دانشگاه پیام نور استان هرمزگان با برنامه ریزی دقیق براساس نیاز جامعه، به جا و نوآورانه به تربیت نیروی انسانی ماهر و مدیران مسئولیت پذیر و شهروند آگاه در مدت 3 سال پرداخته است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه دانشگاه پیام نور می تواند همپای دانشگاه های سراسر کشور گام بزرگی در جهت اعتلای ایران بردارد، نیز افزود: ما انتقاد پذیر هستیم چون باور داریم انتقادها باعث رشد ما می شود و ما ادعا داریم که می توانیم نقش بسزایی در جهت کارآفرینی استان، تربیت نیروی انسانی متخصص و بالا بردن آگاهی جامعه داشته باشیم.

دکتر ملاحی در پایان اظهار کرد: بلند مرتبه شدن انقلاب اسلامی ایران از مهمترین ارزش های این واحد دانشگاهی است.