مراکز و واحدها
1401/5/13 پنجشنبه
ثبت نام بدون آزمون در دانشگاه پیام نور ابوموسی شروع شد
رئیس دانشگاه پیام نور ابوموسی خبر داد:

تردد هوایی و دریایی رایگان برای دانشجویان ابوموسی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، محمود عامری سیاهوئی رئیس دانشگاه پیام نور ابوموسی از ثبت نام بدون آزمون و براساس سوابق تحصیلی در این واحد دانشگاهی خبر داد و گفت: ثبت نام از امروز 18 مردادماه شروع شده و تا 23 مردادماه نیز ادامه دارد.

عامری سیاهویی با اشاره به اینکه دانشگاه پیام نور ابوموسی تنها واحد آموزش عالی در جزیره استراتژیک می باشد، گفت: این واحد دانشگاهی در رشته های حسابداری، حقوق، روانشناسی، مدیریت دولتی و جغرافیا پذیرش دانشجو براساس سوابق تحصیلی و بدون آزمون را دارد.

وی با بیان اینکه ادامه تحصیل در دانشگاه پیام نور مزایای از جمله کمترین شهریه دانشجویی نسبت به سایر دانشگاهها، اعطای وام معادل کل شهریه متغییر و شانس قبولی بالای 30درصد دانش آموختگان در کنکور ارشد در بهترین دانشگاههای تراز اول و قبولی در آزمونهای استخدامی و وکالت نسبت به سایر دانشگاهها دارد، خاطر نشان کرد: تمهیدات ویژه برای خانواده محترم شهدا، جانبازان و تسهیلات ویژه برای خانواده تحت پوشش نهادهای حمایتی  و...در نظر گفته شده است و با توجه به شرایطی که ایجاد شده امکان برگزاری کلاسها و امتحانات در شهر محل سکونت افراد نیز فراهم شده است.

رئیس دانشگاه پیام نور ابوموسی، اظهار داشت:دانشگاه پیام نور ابوموسی تردد هوایی و دریایی رایگان برای دانشجویان ابوموسی را در نظر گرفته است و امکاناتی از قبیل خوابگاههای مجهز و رایگان و غذای گرم در ایام امتحانات در اختیار دانشجویان قرار می دهند تا دانشجویان با خیال آسوده و بدون دغدغه به تحصیل خود ادامه دهند.