فناوری و پژوهش
1402/8/9 سه‌شنبه
دبیر هیئت ممیزه دانشگاه پیام نور خبر داد:
ارتقای 10 عضو علمی دانشگاه به مرتبه دانشیاری و استادی

به گزارش روابط عمومی دکتر خدیجه دیده بان دبیر هیئت ممیزه دانشگاه پیام نور از ارتقای نه عضو هیئت علمی خبر داد و گفت: در جلسه اخیر هیئت ممیزه دکتر علی بیرانوند در رشته علم اطلاعات و دانش شناسی و عضو هیات علمی مرکز کرج؛ دکتر داوود کردستانی در رشته روانشناسی تربیتی و عضو هیات علمی مرکز بروجرد، دکتر انسیه بابایی در رشته روانشناسی عمومی و عضو هیات علمی مرکز ساری، دکتر شهریار فرهمندراد رشته ریاضی محض  و عضو هیات علمی سازمان مرکزی، دکتر علی مصطفایی رشته روانشناسی و عضو هیات علمی مرکز مهاباد، دکتر مصطفی امینی رشته ریاضی جب عضو علمی مرکز کرمانشاه؛ دکتر مختار فتحی رشته کشاورزی و علوم دامی و عضو هیات علمی مرکز سنندج  و دکتر ابوالفضل توسلی در رشته زراعت و عضو هیات علمی مرکز زاهدان از مرتبه استادیاری به دانشیاری  ارتقا یافتند.
وی همچنین افزود: دکتر قادر حبیبی در رشته فیزیولوژی گیاهی و عضو هیات علمی مرکز تبریز از مرتبه دانشیاری به استادی ارتقا یافتند.

دکتر دیده بان همچنین تصریح کرد: در این جلسه دوازده عضو علمی دانشگاه پیام نور و سی عضو علمی از دانشگاه فنی حرفه ای از مرتبه مربی به استادیاری ارتقا یافتند.

لازم به ذکر است طبق ابلاغ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بررسی پرونده های ارتقای مرتبه دو دانشگاه "جامع علمی- کاربردی" و "فنی و حرفه ای" به هیئت ممیزه دانشگاه پیام نور واگذار شده است.