1402/10/16 شنبه
پیام تقدیر و تشکر رئیس دانشگاه پیام نور از همکاران و عوامل اجرایی برگزاری آزمون نیمسال تحصیلی اول 1403 -1402
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، متن پیام بدین شرح می باشد:

بسمه تعالی
خداوند متعال را شکر می گوییم که امسال نیز مانند سال های گذشته، با همت والا و تلاش بی دریغ همه همکاران و عوامل اجرایی، شاهد برگزاری منظم، باآرامش و در کمال سلامت آزمون پایان نیمسال تحصیلی بودیم. بدون تردید برگزاری این آزمون با حجم گسترده و پرشمار دانشجویان، وظیفه ای خطیر و کاری بسیار حساس است که نیاز به برنامه ریزی گسترده و مساعی بسیار دارد به ویژه اینکه دانشگاه پیام نور هرمزگان به عنوان قطب آموزش مجازی در منطقه استان محسوب می گردد.
اینجانب ضمن تشکر از نهادهای دست اندرکار برگزاری آزمون در استان، از تلاش و همت ارزشمند و مسئولیت پذیر تمامی همکاران سختکوش در بخش های آموزش، حراست، خدمات، تاسیسات، فناوری، نقلیه، وسایر کارکنان که در این امر ما را یاری رسانده اند، تقدیر و تشکر می نمایم. از خداوند متعال برای همه شما بزرگواران سلامتی و توفیق روز افزون در عرصه علم و دانش را خواستارم.
ومن الله التوفیق
دکتر منصور فرهادی