1402/8/3 چهارشنبه
دانشگاه پیام نور بوموسی تقویت می‌شود
رییس دانشگاه پیام نور هرمزگان گفت: دانشگاه پیام نور بوموسی با همکاری سازمان مرکزی پیام نور و فرمانداری بوموسی توسعه می‌یابد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، منصور فرهادی رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان در دیدار با احتشام فرماندار بوموسی با تقدیر از حمایت‌های فرمانداری و دولت سیزدهم از توسعه دانشگاه پیام نور اظهار داشت: دانشگاه پیام نور ابوموسی تنها واحد آموزش عالی در جزیره استراتژیک است.

وی افزود: دو رشته کارشناسی ارشد  حسابداری و زبان و ادبیات فارسی در این واحد دانشگاهی بوموسی دایر است.
رییس دانشگاه پیام نور هرمزگان با بیان اینکه نگاه دانشگاه پیام نور کشور و پیام نور هرمزگان، به این واحد دانشگاهی ویژه است و قریب به 8 رشته کارشناسی دایر است، عنوان داشت: خوابگاه رایگان در اختیار دانشجویان قرار دارد و و تردد هوایی و دریایی برای دانشجوبان عزیز و اساتید رایگان است.
فرهادی اضافه کرد: با عنایت به اینکه دانشگاه پیام نور تنها واحد آموزش عالی نظام در جزیره استراتژیک ابوموسی است لذا تقویت این دانشگاه در دستور کار ویژه است و در این زمینه مصمم به توسعه همه جانبه این واحد هستیم.