1402/6/13 دوشنبه
افتخاری دیگر برای دانشگاه پیام نور:
عضو علمی دانشگاه پیام نور رئیس بیمه مرکزی ایران شد

با پیشنهاد وزیر اقتصاد و تصویب هیئت وزیران، علی استاد هاشمی عضو علمی دانشگاه پیام نور به عنوان رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر علی استادهاشمی عضو علمی دانشگاه پیام نور سمنان به عنوان رییس  جدید کل بیمه مرکزی منصوب شد.

دکتر استاد هاشمی پیش از این معاونت نظارت و عضو هیات عامل بیمه مرکزی بود و دارای دکتراي مديريت مالي دانشگاه شهيد بهشتي می باشد.

وی دارای سوابق متعدد اجرایی و مدیریتی در طی بیش از ۲۰ سال، معاونت اداری مالی و عضویت هیات مدیره شرکت های مختلف دولتی و خصوصی از جمله بیمه سینا، لیزینگ سینا، شرکت فارما شیمی و شرکت سرمایه گذاری آذرین بوده است.

وی علاوه بر این دارای تجارب نظارتی و مدیر حسابرسی داخلی هلدینگ های بزرگ اقتصادی مانند شستا، شرکت سرمایه گذاری آتیه صبا، صندوق بازنشستگی کشوری، عضویت کمیته حسابرسی شرکت بورس و اوراق بهادارتهران، بیمه سینا، شرکت سرمایه گذاری نفت، گاز و پتروشیمی تامین اجتماعی(تاپیکو) و شرکت تامین سرمایه کیمیا نیز داشته و دارای مقالات متعدد علمی در زمینه حاکمیت شرکتی و مدیریت مالی است.