1402/6/7 سه‌شنبه
دبیر هیئت ممیزه دانشگاه پیام نور خبرداد:
ارتقای چهار عضو هیئت علمی

به گزارش روابط عمومی، دبیر هیئت ممیزه دانشگاه پیام نور، گفت: در جلسه اخیر هیئت ممیزه آقای دکتر نادر شوهانی  در رشته جغرافیا و برنامه ریزی شهری عضو هیات علمی مرکز ایلام و آقای دکتر علی یگانه فعال رشته شیمی از مرکز قم و خانم دکتر مهناز همتی نوع دوست گیلانی رشته مدیریت دولتی از مرکز رشت و خانم دکتر مژگان حیاتی رشته مشاوره از مرکز قزوین از مرتبه استادیاری به دانشیاری و ارتقا یافتند.

دکتردیده بان افزود: در این جلسه چهار عضو علمی دانشگاه پیام نور از و دو عضو علمی دانشگاه فنی و حرفه ای مرتبه مربی به استادیاری ارتقا یافتند.

لازم به ذکر است طبق ابلاغ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بررسی پرونده های ارتقای مرتبه دو دانشگاه "جامع علمی- کاربردی" و "فنی و حرفه ای" به هیئت ممیزه دانشگاه پیام نور واگذار شده است.