1402/5/27 جمعه
رئیس فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی گفت:
تضعیف موجودیت دانشگاه انقلابی پیام نور شایسته نیست / ساماندهی دانشگاه را به مدیریت دانشگاه واگذار کنند

به گزارش روابط عمومی حجت الاسلام والمسلمین میرتاج الدینی رئیس مجمع نمایندگان شمالغرب کشور و نماینده مردم تبریز در مجلس درباره طرح تضعیف دانشگاه پیام نور در برنامه هفتم توسعه اظهار داشت: دانشگاه پیام نور از نهادهای انقلابی موثر در ترفیع جایگاه علمی و آموزشی کشور می باشد و مخالفت تضعیف دانشگاه  هستیم.

رئیس فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: هرگونه اعمال فشار در راستای تغییرات در موجودیت دانشگاه پیام نور را جایز نمی دانم و خواستار تقویت رویکرد انقلابی و علمی دانشگاه پیام نور هستیم.

وی همچنین گفت: دانشگاه پیام نور پشتیبان اقشار محروم جامعه می باشد و هرگونه نیاز به ساماندهی دانشگاه را باید بدست عوامل مدیریتی خود مجموعه داد.