1402/5/16 دوشنبه
پیام تبریک رئیس دانشگاه پیام نور به مناسبت روز خبرنگار
رئیس دانشگاه پیام نور با ارسال پیامی ۱۷ مردادماه روز خبرنگار را به اصحاب رسانه و خبرنگاران به خصوص خبرنگاران حوزه علم و آموزش تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی متن پیام دکتر تقی زاده بدین شرح می باشد: هفدهم مردادماه روز خبرنگار و سالروز شهادت شهید محمود صارمی، فرصت مغتنمی است تا از خبرنگاران صدیق و شریف اصحاب رسانه قدردانی شود.

بی‌‏تردید خبرنگاران در هر حوزه ای، سنگربانان همیشه بیدار و پرچم داران یک سازمان هستند که امروزه برای تبادل افکار و اطلاعات سالم، بی شک نیاز به صلابت قلم و رسالت آن ها می باشد که با روشنگری و صدق گفتار، اخبار درست را به ذهن پویای مردم اهدا و دنیا را از اخبار کذب و تاریک در امان نگه می دارند.

اینجانب به نوبه خود این تلاش قابل ستایش خبرنگاران عزیز را ارج نهاده و ضمن تبریک این روز بزرگ به اصحاب قلم و رسانه، توفیق روز افزون این قشر فرهیخته را از خداوند متعال خواستارم.

امید که به پشتوانه گفتار و نوشتار صادقانه این عزیزان، که با حفظ امانتداری در مسیر روشنگری، آگاهی بخشی و درستی گام بر می دارند، ایران اسلامی به رشد و بالندگی بیشتر دست یابد.