آموزش
1398/6/24 یکشنبه
رئیس دانشگاه پیام نور مرکز بندر لنگه
عاشورا بزرگترین دانشگاه و نمایشگر عالی ترین سبک زندگی اسلامی است.

به گزارش خبر غرب هرمزگان خانم دکتر عفت ادم زاده رئیس دانشگاه پیام نور مرکز بندر لنگه ضمن تسلیت ایام محرم و سوگواری سرور و سالار شهیدان و آزادگان جهان امام حسین (ع) و یاران باوفایش، با بیان اینکه لحظه لحظه واقعه عاشورا بیانگر سبک زندگی اسلامی است که تاسی به آن رسیدن به مقام قرب الهی و کمال انسانی را به دنبال دارد. خاطر نشان کرد دانشگاه ها بایستی آموزه های واقعه عاشورا را در کلیه فعالیت های خود جاری و ساری نماید تا از آثار تربیتی ان در کلیه شئون زندگی فردی و اجتماعی بهرمند شد.

عفت آدم زاده ، رئیس دانشگاه پیام نور مرکز بندر لنگه در بخش دیگری از سخنان خود به تحصیل در دانشگاه پیام نور اشاره کرد و گفت؛ داوطلبانی که در کنکور شرکت نکرده اند نیز می توانند در رشته های بدون آزمون و بر اساس سوابق تحصیلی در دانشگاه پیام نور ثبت نام کنند،  وی ۸افزود: داوطلبان نظام آموزشی جدید (۳-۳-۶) می توانند در رشته های تمامی گروه های آزمایشی، علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی، علوم انسانی و هنر با مراجعه به سایت سازمان سنجش به نشانی  www.sangesh.org یا مراجعه حضوری به دانشگاه پیام نور مرکز بندر لنگه نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

آدم زاده، با بیان اینکه دانشگاه پیام نور یکی از دانشگاههایی است که کمترین شهریه را از دانشجویان دریافت می کند، افزود: مددجویان کمیته امداد، بهزیستی و می توانند با مراجعه و ثبت نام در این دانشگاه به صورت رایگان به تحصیل بپردازند.

وی، برخی مزایای ثبت نام در  دانشگاه  پیام نور را برشمرد و تصریح کرد: پذیرش دانشجو براساس سوابق تحصیلی و بدون آزمون برای دانش آموزان نظام جدید، تحصیل رایگان برای مددجویان کمیته امداد و بهزیستی و…، پرداخت وام بلند مدت ۴۸ ماهه با کارمزد ۱/۴ درصد، کمترین میزان شهریه در بین دانشگاههای کشور و به صورت اقساط، تغییر محل آزمون در هر شهرستان که دانشگاه پیام نور دارد به انتخاب دانشجو، تحصیل همزمان در دو رشته تحصیلی، برگزاری آزمون آنلاین و الکترونیکی از جمله این مزایا است.

رئیس دانشگاه پیام نور  مرکز بندر لنگه، ثبت نام در این دانشگاه را در ۱۲ رشته برشمرد و تاکید کرد: حسابداری، علوم ورزشی، مدیریت دولتی، مدیریت بازرگانی، روانشناسی عمومی، حقوق، علوم تربیتی با چهار گرایش،  ریاصی، تاریخ ، جغرافیا و ادبیات از جمله این رشته هاست که تا ۲۸ شهریورماه سال جاری جهت ثبت نام فرصت باقی مانده است.